Home  »  Tarieven

Tarieven 'Boerderij Moskowa'

Op deze pagina treft u enkele tarieven aan voor gebruik van ‘Boerderij Moskowa’. De meeste uitvaartondernemers in de regio Arnhem zijn bekend met de vele mogelijkheden en met de uitgebreide tarievenlijst.

Wilt u er zeker van zijn dat u contact opneemt met een uitvaartverzorger die regelmatig gebruik maakt van ‘Boerderij Moskowa’, kijk dan op onze partnerpagina voor de namen van deze uitvaartverzorgers.

Verblijf van de overledene in ‘Boerderij Moskowa’    € 705

De overledene verblijft in het uitvaartcentrum, het maakt hierbij niet uit hoeveel dagen de overledene in ‘Boerderij Moskowa’ verblijft. De overledene kan, na telefonisch overleg, 24-uur per dag naar ons toe worden gebracht.

Rouwbezoek, half uur   € 67

Wanneer u afscheid wilt komen nemen van uw overleden dierbare dan is dit mogelijk na telefonisch overleg. Wij zullen met u een tijd afspreken waarop wij aanwezig zijn in het uitvaartcentrum, u bent van harte welkom!
Uiteraard zorgen wij dat er een kopje koffie of thee klaarstaat.

Verblijf van de overledene in de familiekamer van ‘Boerderij Moskowa’ per dag   € 169

De overledene verblijft in één van de familiekamers van het uitvaartcentrum. De familie krijgt hier een sleutel van en mag op ieder gewenst moment en zo vaak als men wil afscheid komen nemen en een kopje koffie komen drinken. 

Gebruik van de verzorgingsruimte om de overledene te verzorgen    kosteloos

Uw uitvaartverzorger kan met ons een tijd afspreken dat u de overledene komt verzorgen. Wanneer u gebruik maakt van ‘Boerderij Moskowa’ dan brengen wij geen kosten in rekening voor het gebruik van onze verzorgingsruimte. Wel is het mogelijk dat de uitvaartonderneming een bijdrage vraagt voor de begeleiding van deze verzorging.

Vertrek op de dag van de uitvaart    kosteloos

Wanneer u op de dag van de uitvaart gezamenlijk wilt vertrekken dan is dat uiteraard mogelijk. U komt dan vlak voor de uitvaart naar ‘Boerderij Moskowa’. Hier kunt u bijvoorbeeld samen de kist sluiten en (bij droog weer)  samen de overledene naar Begraafplaats of crematorium Moscowa begeleiden. Hierdoor heeft u geen rouwauto nodig op de dag van de uitvaart. Mogelijk levert u dit een besparing op in de kosten van de uitvaart.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen?

Stuur ons een email

Voor vragen kunt u ons per e-mail bereiken via onderstaande link. 

Wij bellen u terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Neem contact met ons op

Adresgegevens
Uitvaartcentrum Moskowa
Apeldoornseweg 103
6815 AA Arnhem

Overige gegevens
Telefoon: 026-3892754
E-mail: info@uitvaartcentrummoskowa.nl

Copyright © 2019 Uitvaartcentrum Moskowa Webdesign & CMS : DO-IT Online